torsdag 15 januari 2015

15:e Januari 2015

OJ vad tiden går fort!

Nu är jag redan tebax hos Pappsen. :)
Har invigt min nya utedress jag fick av Kicki i julklapp - den e varm o skööööön! Och den behövs verkligen nu kan jag säga, senaste dagarna har vi haft runt 13-14 minusgrader. BURRRRR!

I förrgår fick jag hänga med Dagge Daggmask hem efter skolan och åt middag hos dom. Efter det gick vi ut och byggde snögrottor i plogvallarna. När pappsen kom och hämta mig såg han superstolt ut för jag höll mig utanför grottan och skottade, han är nämligen jätterädd att jag ska krypa in i den och taket ska rasa ner över mig. Tydligen blev det så för han när hann var liten och det var bara tur hans pappa stod i fönstret och såg när det hände så han blev utgräven..

Vad har vi mer gjort då? Jo igår såg vi tredje filmen av Harry Potter! Har lite hatkärlek till den för den är ganska läskig samtidigt som jag ju älskar allt som har med trolleri att göra. När han trollade en elak tant till en ballong storskrattade jag hehehehe. Den där Voldermort och dementorerna är lite äkkliga dock så dom hoppas jag slippa se så mycket av i nästa film.

Imorse fick jag ta med alla ljuskoppar Farmor Kicki och vi sparat ihop till insamlingen. Blev en rejäl hög kan jag säga. Mycket spännande på Fredag och höra hur det gick för oss i tävlingen..men det viktigaste är ju att vi gjort något bra för naturen och samlat in det istället för att kasta i soporna!

Detta är sista veckan som vi inte har någon läxa, allvaret börjar till veckan igen. :S
Well, nu ska jag nog äta lite mellanmål och sen gosa med lillebrorsan lite. Kram alla!

Inga kommentarer: