tisdag 25 augusti 2009

Tisdag 25:e Augusti


Mina tok-coola skor :)




Dagens efterrätt


Finglöden pappa gick omkring o skröt över :)


Papps och jag efter uppstigning från badet

Tjoblahopp.

Idag har jag och papps haft en superduperdag - och det beror inte bara på att det är löning :)

Vi var lite sena till dagis men valde att inte stressa eftersom pappa inte hade något möte inbokat. Han lämnade av mig där ganska prick 08.15.
Sedan överraskade han med att komma och hämta mig redan kl 16, han hade nämligen jobbat lite hemma igår så tog igen det nu o hämtade mig en timma tidigare :)

Vi for direkt iväg till Skokanonen eftersom pappa inte tycker jag har några vettiga skor att ha. Har ju haft mina rosa crocks på dagis men man blir ganska sandig på strumporna när man är ute och leker då..plus att det ju börjar bli lite kallare nu oss.
Efter pappa fått hjälp av gumman som jobbade där med hur man skulle kolla vilken storlek ja skulle ha hittade han snabbt mina favvoskor! Dom är rosa, har glitter och dessutom blinkar det lampor på dom när jag går. Ni må tro jag var stolt när vi klövade iväg därifrån. Dessutom hittade pappa några skor som han kan ha ute vid balkongen..sånna som man bara skjuter in foten i.

Nästa stopp var affären. Vi handlade massa grönsaker och lite melon (som vi åt ikväll just innan jag nattade). Sedan funderade vi länge och väl vad vi skulle göra till middag. Medans vi stod där och tänkte så det knakade kom en tjej och en kille och sa "Hej Moa!". Det visade sig vara Jenny och hennes pojkvän som bodde brevid mig och mamma där vi bodde tidigare. Pappa hade ju aldrig träffat dom men han tyckte dom verkade jättetrevliga. De berättade att de nu också skulle flytta därifrån och in till centrum i en stor längehet på hela 110 kvadrat. Dom längtade. :)
De hälsade också grattis till mig i efterskott! Vilka snälla ena va!
När vi spatserade vidare kom pappa på den braiga iden att vi kanske skuella passa på att grilla eftersom det varit så fint väder idag. Inhandlades således hamburgare, vilket jag ju älskar.

På hemvägen ringde vi till David och frågade om han ville komma o hälsa på oss o äta med oss vilket han såklart ville :P
Hemma så startade pappa igång grillen medans jag ränsade de stackars få jordgubbarna som ploppat fram och fortsatte vidare mot vinbärsbuskarna med bär i blicken.
Efter en stund kom också David så jag fick visa honom mina as-snygga skor osså :)

Maten blev jättegod. Pappa har minsann blitt lite bättre på att grilla för den här gången var inte något bränt alls. Satte i mig en hel burgare själv medans pappsen och David pulade i sig två var.

När vi kom in så tackade David för maten och begav sig till gymmet. Själv tappade vi upp ett bad och blåste massa bubblor på varandra igen. Dessutom gjorde de två ankorna en bejublande entré, var längesedan jag badade med dom nu.
Efter jag varit ett obligatoriskt paket, knallade jag iväg till soffan och väntade medans pappa skar upp melonen. När den väl var nere var jag proppmätt! Blev lite tandborstning för att sedan höra pappa läsa "Bamse - den när de far till himhlem" :)

Kram alla

Inga kommentarer: