söndag 10 maj 2009

Söndag 10:e Maj

Yo!

Tokbra dag idag!
När jag och pappa vaknade var det strålande sol. Däremto är det ju ändå halvkallt ute vid 8-tiden så vi startade dagen med först Elefanten-filmen och sedan en gammal Puh-favvo - Ru träffar Elefanten :D
Jag gillar elefanter..

Till lunch blev det lax för mig och rostbiff för pappsen. Jag tyckte det såg så hemskans gott ut så tiggde till mig en bit från honom men Usch säger jag bara. Jag gillar skinka mer än rostbiff. Efter vi ätit klart var det småmolning så vi beslutade oss att hälsa på våra kompisar ormarna, aporna och spindlarna i Holmsund.
Väl framme där träffade pappa en gammal arbetskompis med som var där med hela sin familj. De stod och höll i en Ojm när vi kom in, -den slingrade sig runt halsen på Patrik!!! Jag ville absolut inte röra den utan blev plötsligt väldigt mycket mer intresserade utav ojmarna som var innanför glas istället :P

Vi såg ochså en ärkestor ödla som var lite pukkad. Han trillade nämligen ner två gånger när vi såg på :D Jag och pappa skrattade lite åt honom.
Sedan gick vi ännu längre in och såg en skallerojm som var riktigt arg. Den skallrade jättejättehögt för att skrämma bort oss vilket nästan funkade med!
Efter mycket velning vågade jag i alla fall snabbklappa ojmen som var ute. Känner mig ganska så stolt att jag vågade det fast jag var så rätt :)

När vi kom hem gick vi ut på gården och satt i solen en stund. Pappsen kom ut med varsin glass till oss...det var supermysigt. Sedan var det läge för min lilla tupplur. Pappa väckte mig ganska sent och vi behövde göra oss klara för att fara till Farmor på middag tämligen direkt. Först ville jag bara sova mera men när pappsen frågade om jag inte ville fara till Kicki så öppnade jag ögonen och började gnugga mig i dom. Klart jag inte ville missa det!

Hos farmor Kicki var det supergod mat, både jag och pappa åt huuur mycket som helst. Till efterrätt fick vi melon och kiwi och även då smackade jag i mig två portioner. Blev lite busande med David, plus en prommeninx i min nya lila vagn med Kicki och Mormor Gun innan vi begav oss hemmöver igen.

Nu är klockan ganska mycket så Natti på er alla, hoppas verkligen er dag varit lika bra som min!
Kram alla

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Moa
Kul att se dig på Tropikhuset idag!
/Patrik m familj