måndag 4 maj 2009

Orolig :(

Idag rinde dom från dagis..igen - Mos hade feber..igen.
Nu har hon haft feber varannan/var tredje dag i över 3 veckors tid.
Innan det var hon också sjuk ovanligt mycket och hade feber omvartannat.

Urinprovet visade inte på urinvägsinfektion eller något annat knasigt. Blodprovet som togs förra veckan visade att Mosen hade för få vita blodkroppar. (de vita blodkropparna är kroppens skydd mot infektioner) Läkaren kunde inte säga vad detta berodde på men ville vi skulle komma in igen nästa vecka för ett nytt blodprov.

Usch!!!!! Vill min Mos ska få må bra och vara frisk! Nu!

4 kommentarer:

Unknown sa...

Men lilla Moa-gumman. :-( Vad ska det kunna bero på? Vinga med familj håller tummarna håååårt att ni får rätsida på Moas mående. Kram från oss!

Erika sa...

Kanske lilla Mos ärvt sin pappas värdelösa immunförsvar;P

Nä, hoppas ni fortare än kvickt får reda på vad som spökar så Mos blir frisk och kry.
Ska hålla tummar och tår för er.

mamma Zaida sa...

Jag har nyss pratat med läkaren som hade diskuterat moa med andra barnläkare. Läkaren kunde säga att det inte är någonting allvarligt. Ibland blir det såhär med små barn. Det kallades någonting fint också som jag inte registrerade såklart.

Vi får faktist lita på läkarna. Det är ju inte enbart en läkare som konstaterat detta. Dock tiggde vi till oss nya blodprov i morgon. Men det gick dom nog med på mest för att lugna oss föräldrar.

Sen får vi också tänka att Moa träffar en hel del folk. Jag jobbar på skola och fritids där det finns en massa sjukor som snurrar runt. Dessutom går det alltid någonting på dagis också. Enligt skolsköterskan på min skola är Moa dessutom i den åldern då man blir sjuk mycket.

Ni kan nog pusta ut nu :)
Moas allmäntillstånd är bra dessutom, så inge synd om henne denna gång. :) Hon tycker då inte själv synd om sig i allafall. Frågar man henne så vill hon fara till dagis och säger att hon är INTE sjuk.

Unknown sa...

Skönt att höra mamma Zaida. :-)