torsdag 25 juni 2009

Torsdag 25:e Juni


Jag när jag just badat


Vattenmoa :)


De nya stolarna på uteplatsen


Hjälper pappa med låddan


Jag äter "hamburgare" hos David på hans namnsdag


Jag ruuuuuggigt stolt på min cykel på väg till dagis!


Halloooooooooo!

Sista dagen med papps :/
Vaknade min hemska vana trogen 05.30 imorse.
Däremot lyckades pappa få mig att förstå att klockan var väldigt lite och att han var vääldigt trött. Efter en halvtimmas kliande på ryggen fick han mig att somna om.
Då vägrade jag däremot vakna sen :D

Blev lite Elehanten och välling innan dagis.
Tänkte egentligen cykla dit idag med, men vi var lite sena så blev bilen tyvärr.
Kicki hämtade mig på dagis strax efter 15 och vi skojjsade på med varandra på bakgården tills pappsen kom hem just efter 17.

Kicki for hem direkt och jag och pappa satte igång med att klippa upp kartongerna till de nya trädgårdsstolarna pappsen hade köpi med sig idag. Jag fick klippa myyyycket. Sedan satte vi oss ner under parasollen och njöt samtidigt som vi räknade stolarna. Fyra stycken kom vi fram till att det var efter en rad kontrollräkningar.

Efter det blev det plask med vatten ute, sedan in för ett snabbad. David hade ju namnsdag idag och självklart ville jag vara fin när vi skulle dit.
På med fina kläder och sedan fick jag äta maten framför Elehant-filmen i vardagsrummet! Ni må tro jag var noga med att inte spilla och pappa var mäkta stolt att jag faktiskt lyckades med det osså.

Hos David var Kicki, Mormor Gun och Desi med den lilla bjäbben.
Vi fick gott fika! Lite försynt frågade jag David om jag kunde få smaka hamburgaren..alla skrattade åt mig för det var tydligen inte hamburkare utan munkar med vanilj i. Jag tyckte i alla fall att de såg ut som hamburgare..och jag fick minstann ta en med. Den smaskade jag i mig i ett huj.

När vi kom hem igen hjälpte jag pappa ut med kartongerna från stolarna från bilen och in i vårt soprum. Jag tog en sån stor kartong helt själv! "Kan säääälv" sa jag hela tiden. Stäckan från bilen till soprummet var kanske 10 meter och det tog mig en 10 minuter att dra fram kartongen men jag kände mig rätt mäktig när jag fixat det i alla fall.
Klockan var såklart ganska mycket nu (21) så det blev snabbt på med pynnen och ner i sängen för sovning. Men Ni ska inte tro min dag tog slut där...nene.
Pappa sa att han skulle gå ut med soporna till mig, och när han kom in igen så ropade han åt mig att komma snabbt. Ivrig som en iller kastade jag mig såklart ner från sängen och upp i pappsens famn. Vi gick ut och brevid grannens hus fick jag se en "Igelhott"! Ohh vad kul det var. Den var taggig och lite rädd men ack så fin. Vi stod flera minuter och tittade på den innan jag vinkade godnatt och pappa bar in mig till sängen igen.

Nu ser jag fram emot Ålands-resan med Mammsen. Blir skojj att träffa alla där nere och visa alla nya trix jag lärt mig sedan sist. Lite tråkigt bara att jag vet Pappsen kommer sakna mig..men om en vecka är jag ju tebax som vanligt :)

(tyvärr har pappa fipplat med mobilen så bilderna blir småååå)
Kram och godnatt alla!

Inga kommentarer: