måndag 20 april 2009

Måndag 20:e April

Hallo.

Nu börjar saker o ting vara tillbaks till normalt iaf.
Imorse vaknade jag och pappa vid halv 8. Eftersom pappsen bestämt sig för att vara hemma idag för att inte riskera o smitta ner sina arbetskamrater med magsjukan så bestämde vi oss för att jag skulle käka frulle på dagis.
På med kläderna, lite tandborstning osså iväg med andra ord.

Pappa hämta mig halv fyra. Han var fortfarande lite seg o hade lite ont i magen när han hämtade mig. Vi tog en banan o såg lite film i lugn och ro med andra ord. Sedan ringde David o frågade om vi kunde hjälpa honom att bära. Han o Kicki hade nämligen varit och köpt en säng. Tycker det var bra att de ringde o fick igång pappa lite för efter vi väl tog oss iväg blev han lite piggare. Stackarn behövde nog lite frisk luft :)

Var skojj att se hur David bor nu med. Jag och Kicki var snäll och kilade ner till Affären för att handla middag både till pappsen o David medans de stretade med att få upp sängen i trapporna.

När vi väl var hemma igen berättade jag för pappa att jag saknade Kicki. Ville "leka med Kicki nuu" sa jag. Men när pappa väl bjöd mig på mat så kändes det bra igen :) Efter maten fick pappa lite mer energi så vi plockade ut min räcercykel från pappas bil o cyklade lite. Det gick ganska bra även om det är svårt här utanför när det är så förbajjat mycket grus på vägarna. Plus att jag belv störd just när jag fått upp farten..då såg jag nämligen grannens katt och blev ARG. Jag morrade och skulle köra över den med cykeln :D

När vi kom in var både jag och pappa lite kalla så han ställde iordning ett bad till mig så jag fick värma upp mig tillsammans med Bläckfisken. Efter det var klockan rätt mycket så blev bara lite välling, tandborstning och direkt ner i sängen.
Kram alla o tack mamma för de fina nya röda stövlarna :)

Inga kommentarer: