lördag 6 december 2008

Lördag 6:e December



Tjoho.
Imorse vaknade jag ganska tidigt och ville gå på pottan, men efter det luyckades pappsen övertala mig att somna om. Vaknade runt 9.30 sedan och kutade iväg för att kasta i mig tomaten som låg på bordet i köket :)
Sedan fick jag välja ett paket på julkallendern med, idag fick jag tomtestrumpor. Hade kanske hoppats på nått lite roligare, men gissa om jag kommer bli fin i min tomtedräckt med dom strumporna på!

Pappa lagade soppa till lunch, var faktiskt jag som hade önskat det men vetitusan om jag tyckte det var så gott. Var något som hette "sparrissoppa"...jag låtsades tycka om det för pappas skull men jag tror han genomskådade mig eftersom jag hurvades när jag svalde det :D

Efter lunchen for vi till gammlia och skulle titta på en häst som var där, men när vi hörde oss för bland folket som var där berättade dom att hästen tydligen var sjuker :S
Däremot träffade jag en tomte som jag gav en peng och då fick jag en godispåse! Det är ju lördag idag och det betyder godis-dag.

Ikväll ska vi nog bara ta det lugnt, efter middagen ska vi kika förbi Farmor Kicki och bygga ett pepparkakshus hörde jag pappa säga, och imorgon ska vi nog fara till marknaden där igen med mamma!

Hoppas ni alla får en bra kväll.

Inga kommentarer: